Rólunk

Cégünk több mint 10 éve áll a számítástechnika szolgálatban, azóta fejlődünk együtt az iparággal. Az idők során sikerült kezdeti kisebb üzlethelységünket is magunk mögött tudni, és 2011-ben átköltözni egy lényegesen nagyobb, központi fekvésű, könnyen megközelíthető helyre. Új üzletünkben, lényegében Újpalota szívében, a Vásárcsarnokkal szemben, ennek köszönhetően lényegesen több helyben megkapható termékkel, valamint több tízezresre nőtt megrendelhető kínálattal várjuk ügyfeleinket.

Figyelembe véve a kor követelményeit, bővítettük lehetőségeinket a hordozható számítástechnikai termékek, úgymint notebookok, tablet pc-k, okostelefonok, navigációs eszközök terén, és kiemelt figyelmet szentelünk az otthoni szórakoztató elektronikai eszközökre, LCD TV-kre, médialejátszókra és házimozi rendszerekre is. Kínálatunkból természetesen nem maradhatnak ki a fényképezőgépek és videokamerák sem, itt is igyekszünk a teljes palettát lefedni az aktuális csúcstechnológiától egészen a megfizethető árú belépő szintű modellekig.

Ezek mellett legfőbb területünk természetesen továbbra is az asztali számítógép, mely ágazat a 2000-es évek második felének hanyatlása után újból erőre kapni látszik, és ismét egyre többen és többen érdeklődnek ezen termékeink iránt. Ennek megfelelően kínálatunkban megtalálható tucatnyi használt konfiguráció és előre összeállított, de természetesen módosítható új összeállítás is és persze egyedi igények kielégítésére teljesen személyre szabott ajánlatot is tudunk tenni, akár azonnal az üzletünkben, akár e-mail-es megkeresésre reagálva. Konfigurációink esetében fontos megjegyezni, hogy a garanciát alkatrészenként külön adjuk, annyit amennyit a gyártó biztosít, illetve gépeink semmilyen formában nem kerülnek leragasztásra, illetve nem jelenti a garancia elvesztését ha bárki más belenyúl akár bővítés akár takarítás miatt.

Tesszük mindezt úgy, hogy folyamatosan növekvő forgalmunknak köszönhetően egyre több gyártóval és disztribútorral tudunk közvetlen kapcsolatba lépni, ezáltal tartósan alacsony áron vagyunk képesek termékinket értékesíteni, amiről bármikor meggyőződhet, amennyiben megtekinti online elérhető árlistánkat a skybyte.pcwebshop.hu címen. Természetesen nem csak az új termékek értékesítése, hanem a szolgáltatások és a használt árucikkek terén is a folyamatos fejlesztés a célunk, Budapest összes nagyobb elektrotechnikai szervizével kapcsolatban állunk, így szinte bármely eszköz (laptop-tól az alaplapokon át a monitorokig) javítását el tudjuk vállalni. Használt termékeinket több esetben is külföldről, nagyobb tételben tudjuk megszerezni, így tartva magunkat azon célunkhoz, hogy a lehető legtöbb és anyagilag legszélesebb spektrumon mozgó háztartásba is tudjunk megfelelő áron részegységet illetve komplett megoldásokat kínálni.

Szolgáltatásaink körébe beletartozik természetesen nemcsak hiba megállapítás és annak elhárítása is, de felkészülten várjuk és térítésmentesen válaszoljuk meg akár vásárlásra, bővítés-fejlesztésre vonatkozó, akár a ma már egyre népszerűbb vezeték nélküli otthon megvalósíthatóságával kapcsolatos kérdéseiket is.


Árlista

Webshop

Kapcsolat